Bestel en advies service

marie jo yacht blue 2

Bestellen

Weet jij welk artikel je wilt bestellen? Ga naar ons bestelformulier

Nieuw bij Lady Service is onze bestseller shop, hier vind je onze best verkochte bh modellen met uitleg waarom deze modellen zo geliefd zijn. Klik hier voor onze bestseller-shop

Onze service mogelijkheden:

Op Zicht Service

Het is mogelijk artikelen op zicht bij ons in de winkel op te halen, thuis te passen en retour te brengen naar de winkel. Je kunt tot 500 euro waarde aan artikelen meenemen naar huis. Wij maken vooraf een lijst van de artikelen die jij meeneemt. Je dient deze artikelen vooraf te betalen. Artikelen die je retour brengt betalen wij via een bankoverschrijving binnen een week aan je terug mits de artikelen voor ons nog steeds verkoopbaar zijn en voorzien van alle labels.  De retourdatum spreken wij met jou af maar moet wel binnen 14 dagen zijn.

Private fitting

Wil je liever een afspraak maken om te komen passen? Bel ons voor een afspraak binnen onze huidige openingstijden, wij zorgen dat er op dat tijdstip een lingerie adviseuse voor je aanwezig is. Bij het maken van de afspraak kan je aangeven welke artikelen jij wil passen, wij hangen deze artikelen voor jou apart. Je kan kiezen voor een afspraak van 30 of 60 minuten.

Huisbezoek

Bent u lichamelijk niet in staat om naar de winkel te komen?  Informeert u dan voor een huisbezoek, de kosten zijn afhankelijk van de afstand die wij moeten afleggenn om bij u te komen. Bel ons voor overleg 071-5140728.

Verzend Service

Het is mogelijk om artikelen door ons toe te laten sturen.

Voor een herhalingsaankoop van een recent gepaste en gekochte bh of slip hoef je niet noodzakelijk naar de winkel te komen. Kijk eerst in onze bestseller-shop of het artikel er bij staat, bestellen is daarna makkelijk. Staat de bh of slip er nie bij? Bel of mail ons en we sturen een tweede artikel aan je op. Betalen kan via tikkie of bank overschrijving.

Gaat het niet om een herhalingsaankoop en woon je ver weg? Onze adviseuses willen je het professionele maatadvies ook telefonisch geven. Bel 071-5140728

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij jou een advies geven door jouw wensen voor een bh samen te bespreken.

Weet je welk artikel je wilt hebben? Via ons bestelformulier kan je een bestelling plaatsen Klik hier om naar het formulier te gaan

Bestellen kan natuurlijk ook altijd via de telefoon, wat wij nodig hebben is de naam van het merk en de maat en de kleur van het artikel. Verder hebben wij je naam en adres gegevens nodig en je telefoonnummer. Bel 071-5140728

Wil je eerst graag een adviseuse spreken voor een telefonisch advies? Bel ons dan tijdens winkeltijden of laat een boodschap achter op ons antwoordapparaat.

of stuur een bericht via ons contactformulier

Wij nemen graag contact met je op.

Bestellen via telefoon:

Tel: 071-5140728

Bestellen via het bestel formulier :

Klik hier om naar het formulier te gaan

De prijs van de artikelen die je besteld en de portokosten worden vooraf aan je doorgegeven, ook de te verwachten levertijd wordt aan je doorgegeven. Je maakt het bedrag over op onze bankrekening, na ontvangst van de betaling verzenden wij je bestelling. Je kunt dan aangeven waar je het pakje wilt ontvangen thuis op of je werk of een ander adres waar meestal iemand aanwezig is. Indien je al eenzelfde artikel hebt is de kans dat het artikel niet goed is erg klein, mocht je toch willen retourneren dan gelden onderstaande regels.

Verzend-Bezorg tarieven

Bezorgfiets HerenDoeza

Pakket Track and Trace verzekerd tot 500 euro via Post.nl 8.70 euro

A4 Enveloppe Track and Trace 4.10 euro

Bij een bestelling boven de 30 euro bezorgen wij, in 2022, binnen Leiden, gratis met de HerenDoeza bezorgfiets service of wij bezorgen zelf.

 

Retourneren

De kosten van retourneren van geleverde artikelen nemen wij voor onze rekening:

  • Bij fabricagefouten
  • Wanneer een artikel niet conform de bestelling wordt geleverd
  • Wanneer lingerie niet in de juiste maat geleverd is

Wilt je het bestelde artikel om andere reden per post retourneren dan zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De artikelen zelf retourneren in de winkel is ook een mogelijkheid

Retourneren van artikelen, om bovenstaande redenen, is mogelijk maar moet binnen veertien (14) werkdagen gebeuren, met de eventuele verpakking nog in tact en op voorwaarde dat het artikel geen waarneembare sporen van gebruik vertoont. De artikelen moeten nog verkoopbaar zijn, in dat geval kan je rekenen op retourbetaling van het aankoopbedrag.

Neem vooraf aan de retournering contact met ons op via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit hygienisch oogpunt verzoeken wij je vriendelijk tijdens het passen van strings en slips je eigen slip of string aan te houden.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.